bulletin de nouvelles
 
Spa Hotel Pro Patria **
Spa Hotel Pro Patria **
Kúpeľný ostrov , 921 29 Piestany, Slovakia, Téléphone: +421-33-775-62-11, Email: propatria@spapiestany.sk
Désolé Vous avez dépassé le temps de recherche

Mise en route d'une nouvelle réservation


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Lorsque vous réservez directement auprès du Danubius Hotels Group, vous pouvez être certain que vous profitez des meilleurs tarifs de chambres d'hôtels, disponible au grand public. Si vous trouvez un prix public inférieur dans les 24 heures suivant votre réservation, nous ajustons notre tarif et nous vous offrons une remise de 30 EUR que vous pourrez utiliser pour votre restauration et pour les prestations pour les autres prestations de l'hôtel, durant votre séjour,
soumis à nosTermes & Conditions.

Vous pouvez nous soumettre votre réclamation en remplissant notre formulaire en ligne. Les réclamations doivent être soumises au plus tard 48 heures avant l'enregistrement standard dans l'hôtel concerné.


termes & conditions formulaire de réclamation FAQ

Spa Hotel Pro Patria - Reviews

Individual hotel reviews

Couple
Summary
4.5 /5
Based on 4 reviews

    Details of reviews

  • Services4.3/5
  • Cleaniness4.5/5
  • Comfort3.8/5
  • Location4.5/5
  • Staff4.8/5
  • Value for money5.0/5

Family with younger children
Based on 0 reviews

    Details of reviews

Family with older children
Based on 0 reviews

    Details of reviews

Mature couple
Summary
4.2 /5
Based on 3 reviews

    Details of reviews

  • Services4.0/5
  • Cleaniness4.0/5
  • Comfort4.0/5
  • Location4.7/5
  • Staff5.0/5
  • Value for money3.7/5

Solo traveller
Summary
4.3 /5
Based on 13 reviews

    Details of reviews

  • Services4.2/5
  • Cleaniness4.5/5
  • Comfort4.1/5
  • Location4.5/5
  • Staff4.5/5
  • Value for money4.0/5

Group of friends
Based on 0 reviews

    Details of reviews

Total
Summary
4.3 /5
Based on 20 reviews

    Details of reviews

  • Services4.2/5
  • Cleaniness4.4/5
  • Comfort4.0/5
  • Location4.6/5
  • Staff4.7/5
  • Value for money4.2/5

Filter reviews

  • Couple 4
  • Family with younger children 0
  • Family with older children 0
  • Mature couple 3
  • Solo traveller 13
  • Group of friends 0
  • Total 20

Individual hotel reviews

Filter by hotel
Spa Hotel Pro Patria

4.7 /5
14. Mai. 2016
  

MartinaSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 5/5
  • Location 4/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 5/5

spokojna uplne, personal uzastny,jedlo super,

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Martina, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2016-05-14T05:36:05+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.7 /5
25. Avr. 2016
  

Jozef SvrčekSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 5/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 3/5

Rád by som navrhol namontovať vešiak na uterák z druhej strany umyvadla

Spa Hotel Pro Patria
Vážený pán Svrček, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. samozrejme preveríme možnosť montáže držiaka na uterák z druhej strany umývadla Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2016-04-25T19:41:22+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.7 /5
25. Avr. 2016
  

Jozef SvrčekSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 5/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 3/5

Bol som spokojný, teším sa na ďalší pobyt.

Spa Hotel Pro Patria
Vážený pán Svrček, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2016-04-25T19:32:07+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.3 /5
30. Mar. 2016
  

Tóth MarianSolo traveller

  • Services 4/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 4/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 4/5

Prvý krát som absolvoval kúpeľnú liečbu. Bol som veľmi spokojný. Mile privítanie s úsmevom, ochota zdravotného personálu, obsluha a čistota izby a spoločných priestorov . Na izbách by mohlo byt WIFI, inak v celku spokojnosť . A chcem ešte mimoriadne pochváliť váš personál :čašníčky -obsluha v jedálni ,pánov na vaňových ,bahenných zábaloch a masérov . A aby som nezabudol na naše slečny či pani na individuálnych alebo spoločných cvičeniach ktoré ma naučili veľa nových cvikov a ako správne cvičiť.

Spa Hotel Pro Patria
Vážený pán Tóth, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2016-03-30T09:33:29+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.8 /5
29. Oct. 2015
  

Daniela KoleňákováSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 4/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 5/5

I missed every day swimming in swimming pool and orbitrack in fittness

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Koleňáková, dovoľte nám poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2015-10-29T18:53:59+01:00
Spa Hotel Pro Patria

3.7 /5
29. Oct. 2015
  

Olga SzekeressováSolo traveller

  • Services 4/5
  • Cleaniness 2/5
  • Comfort 3/5
  • Location 4/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 4/5

V celku som spokojna. Stazuju sa tu ludia na psov v izbe a celkový diskomfort ak su dvaja na izbe.

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Szekeressová, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2015-10-29T12:05:40+01:00
Spa Hotel Pro Patria

5 /5
26. Oct. 2015
  

Cuper JurajSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 5/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 5/5

Veľká spokojnosť, ďakujem

Spa Hotel Pro Patria
Vážený pán Cuper dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2015-10-26T08:05:13+01:00
Spa Hotel Pro Patria

4.5 /5
19. Sep. 2015
  

Olina Mature couple

  • Services 4/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 5/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 4/5

Prvý krát som absolvovala kúpeľnú liečbu. Bola som veľmi spokojná. Mile privítanie s úsmevom, ochota zdravotného personálu, obsluha a čistota izby a spoločných priestorov, zo všetkým som bola veľmi spokojná. Ďakujem pekne a prajem veľa úspechov.

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Olinka, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2015-09-19T09:28:17+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4 /5
17. Sep. 2015
  

Hannelore LippCouple

  • Services 4/5
  • Cleaniness 3/5
  • Comfort 3/5
  • Location 5/5
  • Staff 4/5
  • Value for money 5/5

Die Zusammenstellung und die Abfolge der Kurbehandlungen gefallen mir sehr gut. Die Therapeuten erfüllen ihre Aufgaben mit großer Freundlichkeit zu aller Zufriedenheit. Die kontinuierliche Beaufsichtigung im Schlamm-und Spiegelbad erfolgte anfänglich nur unregelmäßig. Nach entsprechendem Hinweis wurde sofort eine positive Änderung veranlasst. Durch die positive Atmosphäre im Hause entwickelte sich unter den Kurgästen der verschiedenen Nationalitäten ein fröhlicher und freundschaftlicher Umgang. Besonders erwähnenswert sind die tanz-und sangesfreudigen Slowaken. Für alle, die eine individuelle Behandlung und familiäre Atmosphäre bevorzugen, ist die komplexe Kur im Pro Patria sehr zu empfehlen.

Spa Hotel Pro Patria
Sehr geehrte Frau Lipp, wir bedanken uns für Ihren Besuch im Hotel Pro Patria Piešťany und für die Zeit, die Sie sich genommen haben, um unseren Fragebogen auszufüllen und für die schönen Worte. Ihre Beobachtungen und Kommentare sind für uns sehr wichtig, um unser Service kontinuierlich weiter zu verbessern. Wir hoffen Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und verbleiben mit freundlichen Grüßen. Ing. Jana Kohútová Pro Patria & Jalta Hotel Manager

2015-09-17T15:23:37+02:00
Spa Hotel Pro Patria

5 /5
17. Sep. 2015
  

Heinz-Michael WelschCouple

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 5/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 5/5

Das gesamte Personal ist freundlich und aufgeschlossen. Die Therapien sind sehr hilfreich. Deshalb werden wir auch in den nächsten Jahren wieder hier her kommen.

Spa Hotel Pro Patria
Sehr geehrter Herr Welsch, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Hotel Pro Patria gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Wir bedanken uns für die schönen Worte Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen, Ing. Jana Kohútová Pro Patria & Jalta Hotel Manager

2015-09-17T11:46:55+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.8 /5
15. Sep. 2015
  

mark edelsteinSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 5/5
  • Location 5/5
  • Staff 4/5
  • Value for money 5/5

Was very pleased with the new comfort rooms with double bed, huge TV a lot of TV Channels, service, great food.

2015-09-15T01:17:34+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.2 /5
11. Sep. 2015
  

Cristiane BehseCouple

  • Services 3/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 3/5
  • Location 4/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 5/5

Pro Patria ist sehr gut ,da alle wichtige Behandlungen im Haus angeboten werden.Wir fahren schon 15 Jahre hier im Hotel Die Betreuung vom gesamten Personal ist sehr Gut Hervoragend u. auch die (ärtzliche Betreuung ist sehr Gut.Das All inklusive ist ebenfalls Gut in der Hoffnung das es bleibt .Kommen wir nächstes Jahr wieder

Spa Hotel Pro Patria
Sehr geehrte Frau Behse, wir bedanken uns für Ihren Besuch im Hotel Pro Patria Piešťany und für die Zeit, die Sie sich genommen haben, um unseren Fragebogen auszufüllen und für die schönen Worte. Ihre Beobachtungen und Kommentare sind für uns sehr wichtig, um unser Service kontinuierlich weiter zu verbessern. Wir hoffen Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen, Ing. Jana Kohútová Pro Patria & Jalta Hotel Manager

2015-09-11T14:56:55+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.7 /5
11. Sep. 2015
  

Heinz BehseCouple

  • Services 5/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 4/5
  • Location 4/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 5/5

Pro Patria ist sehr gut ,da alle wichtige Behandlungen im Haus angeboten werden.Wir fahren schon 15 Jahre hier im Hotel

Spa Hotel Pro Patria
Sehr geehrter Herr Behse, wir bedanken uns für Ihren Besuch im Hotel Pro Patria Piešťany und für die Zeit, die Sie sich genommen haben, um unseren Fragebogen auszufüllen und für die schönen Worte. Ihre Beobachtungen und Kommentare sind für uns sehr wichtig, um unser Service kontinuierlich weiter zu verbessern. Wir hoffen Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freundlichen Grüßen, Ing. Jana Kohútová Pro Patria & Jalta Hotel Manager

2015-09-11T14:42:25+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4 /5
20. Aoû. 2015
  

Lenka organizátorkaSolo traveller

  • Services 5/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 3/5
  • Location 5/5
  • Staff 4/5
  • Value for money 3/5

Naschodila som 10 636 schodov !!! S vymeneným bedrovým kĺbom a zložitou operáciou chrbtice to nebolo dobré.

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Lenka, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2015-08-20T14:56:16+02:00
Spa Hotel Pro Patria

4.2 /5
24. Mar. 2015
  

LutzMature couple

  • Services 5/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 3/5
  • Location 4/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 4/5

Wir kommen schon seit Jahren der guten Behandlung wegen. Uns gefällt auch die Kurinsel insgesamt sehr gut. Pro Patria ist zwar das älteste Hotel, modernisiert sich aber.

Spa Hotel Pro Patria
Sehr geehrter Herr Lutz, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Hotel Pro Patria gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ing. Jana Kohútová, Hotel Direktor

2015-03-24T09:20:33+01:00
Spa Hotel Pro Patria

4.5 /5
31. Jan. 2015
  

MiriamSolo traveller

  • Services 4/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 4/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 4/5

Na izbach by malo byt WIFI, inak v celku spokojnost, mily a priatelsky personal, chutne jedlo a prijemne procedury. Dost vsak pocut hluk na izbach zo susednych izieb.

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Miriam, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2015-01-31T07:42:13+01:00
Spa Hotel Pro Patria

3.5 /5
16. Déc. 2014
  

NankaSolo traveller

  • Services 2/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 2/5
  • Location 5/5
  • Staff 4/5
  • Value for money 3/5

Veľmi mi chýba pripojenie na wifi na izbách.

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Nanka, dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Jana Kohútová riaditeľ hotela

2014-12-16T12:15:43+01:00
Spa Hotel Pro Patria

3.3 /5
10. Nov. 2013
  

Ladislav TabačikSolo traveller

  • Services 2/5
  • Cleaniness 5/5
  • Comfort 4/5
  • Location 2/5
  • Staff 3/5
  • Value for money 4/5

O.K.

Spa Hotel Pro Patria
Vážený pán Tabačik dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Marcel Moravčík riaditeľ hotela

2013-11-10T21:01:33+01:00
Spa Hotel Pro Patria

4 /5
18. Oct. 2013
  

Helena ChlebovcováMature couple

  • Services 3/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 4/5
  • Location 5/5
  • Staff 5/5
  • Value for money 3/5

absolvujem u Vás dlhodobo pravidelne každý rok kúpeľnú liečbu a nakoľko mi vyhoveli žiadosti a bola mi vždy poskytnutá izba v časti Cyril, na prízemí s oknom dovnútra, s dostatkom slniečka, bola som maximálne spokojná. Čistota izieb i spoločných priestorov, ochota pokojských ale tiež zdravotného personálu bola veľmi dobrá. Už len to uvítanie na recepcii, úsmev na tvári a milé prijatie to hneď ohreje pri srdiečku. Obdivujem ich trpezlivosť a ochotu. Verím, že sa mi podarí aj v júli 2014 absolvovať kúpeľnú liečbu, ktorá mi veľmi pomáha. Všetkým srdečne ďakujem a prajem hlavne zdravíčko a veľa síl pri plnení ich náročnej práci.

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Chlebovcová dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Marcel Moravčík riaditeľ hotela

2013-10-18T17:09:17+02:00
Spa Hotel Pro Patria

3.8 /5
10. Oct. 2011
  

SabineSolo traveller

  • Services 3/5
  • Cleaniness 4/5
  • Comfort 4/5
  • Location 4/5
  • Staff 4/5
  • Value for money 4/5

Gutes Hotel!

Spa Hotel Pro Patria
Vážená pani Sabine dovoľte nám, poďakovať sa za Vašu návštevu v Kúpeľoch Piešťany. Sme radi, že ste venovali čas ohodnoteniu našich služieb. Váš názor je pre nás veľmi dôležitý. Dúfame, že Vás budeme môcť opäť čoskoro privítať v našom hoteli. Tešíme sa na Vašu návštevu a zostávame s pozdravom! Marcel Moravčík riaditeľ hotela

2011-10-10T07:47:31+02:00
Kúpeľný ostrov , 921 29 Piestany, Slovakia Téléphone: +421-33-775-62-11
Téléphone de réservation: +421 33 775 3999, Fax de réservation: +421 33 775 6294, Email: propatria@spapiestany.sk,
Coordonnées GPS :N 48°35'13.9" E 17°50'37.9"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Récemment
consultés
 
X Spa Hotel Pro Patria